Skal dit næste hjulsæt være håndbygget ?

Hos Soldalens Cykel Service er hjulbygning en passion. Hvad enten det er Highend race eller MTB, city eller cargo, så er et nøjsomt håndværk på højt niveau alt afgørende for et cykelhjuls kvalitet og performances. Det niveau og professionalisme leverer Michael hos Soldalens Cykel Service.

 • Fødselssertifikat

  Når du får bygget et NYT hjul hos Soldalens Cykel Service, følger der altid et såkaldt fødselscertifikat med. Det er et datablad, der fortæller præcis hvilke komponenter dit nye hjul er bygget med og hvorfor.

 • Professionel Eger Beregning

  At beregne den korrekte eger længde, de rette nippler eller vurdere hvordan et hjul bedst bør bygges op, beror på viden og ikke mindst erfaring. Om du ønsker en carbonfælg med offset, et hjul til asymmetrisk ramme eller klassisk city hjul, så levere Soldalens Cykel Service altid en gennemført eger beregning. Det dokumenteres med datablad, så du sikre dig at dit hjul er bygget korrekt.

 • Tension diagram

  En af de afgørende faktorer i et hjulbyg er, at hjulet er spændt til den korrekte spænding og ikke mindst er jævnspændt. Det sikres altid ved, at lave et tension diagram, hvor du kan se nøjagtigt hvilken spænding hver enkelt eger har, og om spændingen er jævn.

 • Færdige hjulsæt og enkelt hjul

  Er håndbyggede hjul for stor en mundfuld, eller skal det bare være value for money? Så forhandler Soldalens Cykel Service bla. hjul fra Black Jack og RODI. Færdigbyggede hjul, hvor du får rigtig meget hjul for små penge.